Bingöl Havalimanı, 2016 yılı yaz dönemi tarifeli sefer programlarını açıkladı. İstanbul-Bingöl, Ankara-Bingöl uçak seferlerinde değişiklik yapılmazken, uçuş saati tarifelerinde değişiklik yapıldı.
Buna göre, 27 Mart itibariyle İstanbul-Bingöl seferi saat:14.30; Bingöl-İstanbul seferi ise saat 17.35’ta düzenlenecek. İstanbul-Bingöl seferleri karşılıklı olarak haftanın 7 günü düzenlenecek.
Ankara-Bingöl seferi saat:12.00; Bingöl-Ankara seferi ise saat 13.55’te düzenlenecek. Ankara-Bingöl seferleri karşılıklı olarak Pazartesi, Salı, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri olmak üzere haftanın 5 günü düzenlenecek.
27 Mart itibariyle başlayacak yaz dönemi tarifeli sefer programları, 28 Ekim tarihine kadar geçerli olacak.